Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My pozyczylismy od siostry od meza, bo ja kupilam chuste, ale to sprawdza sie jak na szybko potrzebuje wsadzic, no i na lotnisku fajnie

Zuzia lubi ale jak jest tylem do mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dziekuje dziewczyny
jej aga jak ona ci rosnie jest juz taka duza sluzy jej mleko mamy ja karmienia mam juz dosc;/
a zuzia lubi patzrec an swiat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aguss na sutki polecam Purelan100 czy 1000 nie pamietam z Medeli, bardzo szybko pomaga .

Oj lubi lubi, w samolocie nie potrafi usiedziec musze ja odwrocic i sie smieje do ludzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,rosnie szybko Ty sie tez nawet nie obejrzysz a Milenka bedzie taka duuuuuuuza
Co do karmienia to Cie rozumiem. Ja przezylam koszmar. Ty pewnie tez czujesz bol i dlatego Ci sie nie podoba. Purelan 100 jest dobry ale jak masz ranki to Bepathen jest lepszy. A pokazali Ci w szpitalu jak ja przystawiac? Dobrze Ci to idzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
KASIAR 12 BYŁAŚ W MOICH STRONACHMIESZKAM 20 KM OD POZNANIA AGA 31 JULKA JEST BOSKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Aguss gratuluje, slodziutka coreczka
aga , ale Julcia urosla, to prawda rosna w oczach, jak patrze na mojego synka , jeszcze niedawno taki malutki a teraz juz sie rwie zeby siadac , i gaworzy na calego i do tego chce sie smiac w glos , ale jeszcze nie wychodzi mu to

W piatek mnie wypisuja , teraz juz codzien jestem w domu , wracam na noc do sanatorium, a w piatek juz do domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,dziekuje,Twoj Oskar tez jest super
Ola,swietne zdjecie A jak Emilek rezolutnie juz patrzy Slodziak No i dobrze,ze juz wracasz do domku Twoi mezczyzni na pewno bardzo tesknia za Toba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Dziewczyny, ale te Wasze Maluchy fajne i jak szybko rosną!!!! to niesamowite, zmieniają się niemalże w oczach

Aguss -gratulacje, dobrze, ze jesteście juz w domu
Aleks26 - to wspaniale, ze juz jutro wracasz na stałe do domu, chłopaki na pewno nie mogą się już doczekać

Nam zostały do terminu równo 4 tygodnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
tak dobrze mi to chyba idzie i juz w sumie mniej boli ale mam kolejny problem wydaje mi sie ze ona je za malo co ile i jak dlugo jedza wasze malenstwa

a i mozecie mi dac linka na te papiery do becikowego bo nie umiem tego znalez prosze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok